Олексій Холод зустрівся з учасниками мітингу

По матеріалам пресс-службы исполкома
01.08.2018 · 16:28 · переглядів - 4623

В.о. міського голови, секретар міської ради заявив про зацікавленість міської влади оперативного та неупередженого розслідування злочину

Олексій Холод зустрівся з учасниками мітингу

Сьогодні, 1 серпня, пообідні перед адміністративною будівлею Бердянської міської ради в.о. міського голови, секретар міської ради Олексій Холод зустрівся з учасниками мітингу щодо розслідування зухвалого вбивства Віталія Олешка, яке було скоєне вчора в Бердянську. Звертаючись до присутніх, Олексій Холод наголосив, що, не зважаючи не розбіжності з Віталієм Олешко у баченні вирішення міських проблем, життя людини найцінніше що є і ніхто не має права його забирати. Олексій Холод неодноразово звертав увагу всіх, що всі висновки щодо мотивів злочину та винних у ньому мають встановити правоохоронні органи, а міська влада зацікавлена в оперативному та неупередженому розслідуванні.

Також секретар міської ради закликав учасників мітингу утриматися від проявів агресії та деструктивних дій. Приміром такої показової агресивної акції стало сьогоднішнє розбиття скляної банки з рідиною червоного кольору, яка нагадувала кров, біля входу в адміністративну будівлю Бердянської міської ради.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок