В’ячеслав Аброськін розпочав оперативну нараду щодо вбивства Віталія Олешко у Бердянську

По матеріалам пресс-службы полиции
09.08.2018 · 12:50 · переглядів - 2531

На Запоріжжі В’ячеслав Аброськін розпочав оперативну нараду з керівництвом поліції області щодо розслідування резонансного вбивства у Бердянську

В’ячеслав Аброськін розпочав оперативну нараду щодо вбивства Віталія Олешко у Бердянську

Нарада відбувається у рамках робочого візиту першого заступника Голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна на Запоріжжя.

Участь у нараді сьогодні, 9 серпня, беруть очільник поліції Запорізької області Сергій Коміссаров, керівники Департаменту карного розшуку Нацполіції, Бердянського відділу поліції, Бердянської міської прокуратури, інші керівники оперативних служб та слідчого підрозділу.

Правоохоронці обговорюють загальнокримінальну обстановку в області. Зокрема, заслуховується стан розслідування кримінального провадження та розглядаються слідчо-розшукові заходи, які проводяться під час розкриття та розслідування вбивства мешканця Бердянська.

Всі новини по темі вбивства Віталія Олешко читайте тут - Убийство Сармата

Нагадаємо, 31 липня в місті Бердянськ невідомий вистрелив у 43-річного місцевого мешканця, після чого зник з місця події. Від отриманого тілесного ушкодження потерпілий помер. Внаслідок злагоджених дій поліції, підозрюваних затримали.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок