В Бердянську поліцейські затримали крадія майна відпочиваючих

По матеріалам пресс-службы полиции
09.08.2018 · 16:41 · переглядів - 2455

До п’яти років позбавлення волі загрожує раніше засудженому мешканцю Полтави 1983 року народження, у якого поліцейські виявили цінне майно відпочиваючих.

В Бердянську поліцейські затримали крадія майна відпочиваючих

8 серпня співробітники оперативного блоку Бердянського відділу поліції, затримали жителя Полтави на рахунку якого щонайменше 11 фактів крадіжок майна громадян. Встановлено, що зловмисник скоював крадіжки цінних речей на пляжах міста.

У зловмисника, жителя Полтави 1983 року народження, виявили 14 мобільних телефонів, планшет, зарядний пристрій, 4 жіночі сумки та 2 гаманці.

Все вилучене майно повернуто власникам. Відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.1,2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

З початку року запорізькими поліцейськими 2069 особам повідомлено про підозру у скоєнні крадіжок.

Нагадаємо, що з метою максимального недопущення скоєння правопорушень на території обслуговування та забезпечення комфортного відпочинку, особовий склад Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області переведено на посилений варіант несення служби. В охороні публічного порядку задіяні всі поліцейські служби – дільничні офіцери, працівники ювенальної превенції, карного розшуку та водної поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок