В Бердянске на горячем поймали молодую мошенницу

По матеріалам пресс-службы полиции
11.08.2018 · 14:30 · переглядів - 4942

9 серпня до Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області звернулася жителька Бердянського району 1988 року народження із повідомленням, що невідомі оманним шляхом, потерпіла не виключає фактору психологічного впливу, примусили її взяти кредит у банку у розмірі 15000грн.

В Бердянске на горячем поймали молодую мошенницу

Як з’ясували співробітники поліції, які виїхали на виклик, громадянка у себе в селі познайомилася з невідомими жінками. Вони привезли її до Бердянська і вмовили взяти кредит на своє ім’я, пообіцявши взяти на себе всі обов’язки по його забезпеченню. Після отримання грошей вони забрали договір, картку, дали їй 2000 грн. і зникли, про це розповів Олег Фомічов.

Дівчина розповіла про цю «оборудку» сестрі і та настояла на негайному зверненні до поліції. На щастя потерпілої у зловмисників виникла ідея взяти кредит ще в одному банку – звісно не від свого імені, і вони їй зателефонували. Зрозуміло, що на призначену зустріч вона пішла вже у супроводі співробітників поліції. В районі автовокзалу було затримано жительку м. Маріуполь 1998 року народження, у якої виявлено і вилучені гроші – частину вона вже встигла потратити у кафе, банківські картки. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України, відповідальність за якою станове до 3-х років обмеження волі. Прошу провести роз’яснювальну роботу серед своїх родичів та знайомих про такий вид шахрайства.

Хочу відмітити роботу інспекторів сектору реагування Бердянського відділу поліції Олександра Мітрофанова і Олександра Бакуменка, які спрацювали професійно, оперативно, відповідно до обставин.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок