В Бердянську зросла кількість дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.08.2018 · 18:10 · переглядів - 1073

За інформацією начальника відділу у справах дітей Яни Вареник в Бердянську зросла кількість дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

В Бердянську зросла кількість дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Всього на обліку відділу перебуває 218 дітей, з них 54 опинились у складних життєвих обставинах. За словами Яни Вареник це абсолютний антирекорд. В попередні роки цей показник не перевищував 30 дітей.

За перше півріччя зафіксовано 40 фактів домашнього насильства в сім’ї. Офіційно підтвердились – 7, однак більшість отриманих травм носять психологічний характер, тому їх важко підтвердити.

Позитивна динаміка намітилась в створенні прийомних сімей. Так, за означений період утворено 1 прийомну сім’ю, ще одна взяла на виховання дитину, дві сім’ї наразі проходять навчання та отримують документи. За словами Яни Вареник державою поставлено завдання до 2026 року забезпечити всіх дітей сімейною опікою.

Крім того, в поточному році очікується закупівля ще 7 квартир, які будуть передані в постійне користування. Наразі очікується надходження коштів для завершення процедури оформлення нерухомості.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок