Чиновника з Приморська судитимуть за підробку документів по приєднанню Бановской і Преславського сільської рад

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
15.08.2018 · 11:55 · переглядів - 1303

Чернігівським відділом Бердянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом використання завідомо підробленого документа.

Чиновника з Приморська судитимуть за підробку документів по приєднанню Бановской і Преславського сільської рад

Відтак, заступник Голови з питань діяльності виконавчих органів Приморської міської ради Приморського району Запорізької області підозрюється в тому, що будучи достовірно усвідомленим про те, що інформація в довідці від 01.08.2017 року «Про добровільне об’єднання територіальних громад міста Приморська, Преславської сільської ради та Банівської сільської ради» складена та видана невстановленою досудовим слідством особою від імені в.о. директора ВСП «Ногайський коледж» ТДАТУ – є недостовірною, використав її 16 листопада 2017 року на судовому засіданні Чернігівського районного суду Запорізької області, надавши її колегії суддів під час слухання адміністративної справи.

14 серпня 2018 року заступнику міського голови Приморської міської ради за вчинення злочину передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України повідомлено про підозру.

Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.

Начальник відділу Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

О.Ткаченко




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок