В Бердянську вилучили у жінки наркотики вартістю понад 200 тисяч гривень

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
17.08.2018 · 13:45 · переглядів - 1095

Поліцейські в місті Бердянськ, за місцем мешкання раніше засудженої жінки, вилучили наркотичний засіб «метадон». Встановлено, що зловмисниця зберігала його з метою збуту. Її затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

В Бердянську вилучили у жінки наркотики вартістю понад 200 тисяч гривень

16 серпня слідчі Бердянського відділу поліції спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук в місті Бердянськ.

За місцем мешкання раніше засудженої жінки 1986 року народження поліцейські вилучили наркотичний засіб «метадон», розфасований по «чеках», мобільний телефон та чернетки з записами. За цінами наркозбувачів вартість вилученого складає понад 200 тисяч гривень.

Вилучений наркотичний засіб направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Встановлено, що зловмисниця зберігала наркотики з метою збуту, використовуючи метод «закладок».

Жінку затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років з конфіскацією майна.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок