З туманними перспективами і без керівника — на комунальному телебаченні звільнили директора

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.08.2018 · 13:55 · переглядів - 1125

На черговій сесії міської ради депутати проголосували за звільнення директора КП “ТБ-Бердянськ” Анжеліки Бабіч

З туманними перспективами і без керівника — на комунальному телебаченні звільнили директора

Підставою для звільнення стала заява за власним бажанням та у зв'язку із закінченням терміну дії контракту. З 5-го вересня Анжеліка Бабіч більше не очолюватиме комунальне телебачення.

Депутат Євген Георгієв подякував Анжеліці Бабіч за виконану роботу та “хороший фінансовий результат”. Однак дане формулювання достатньо дискусійне, оскільки підприємству, практично на кожному засіданні конкурсної комісії із закупівель комунальні установи замовляють послуги з висвітлення їхньої діяльності. Іншими словами, в такий спосіб, міська влада закриває фінансові недостачі міського телеканалу.

Жодного слова ані міський голова, ані депути не проронили стосовно перспектив існування “ТБ-Бердянськ”. Відтермінування на пів року переходу на цифрове мовлення місцевих каналів докорінно проблему не вирішує. Чи існуватиме телеканал міста? Чи його об'єднають з приватним каналом місцевого мастильного магната? Як буде використовуватись коштовне спеціалізоване телевізійне обладнання? Ці та інші питання в сесійній залі не пролунали...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок