Завдяки вжитим прокуратурою заходам територіальній громаді повернуто земельні ділянки площею 43 га

Бердянськ 24
04.09.2018 · 08:42 · переглядів - 520

Приморським відділом Бердянської місцевої прокуратури постійно вживаються заходи направлені на  додержання вимог земельного законодавства України

Завдяки вжитим прокуратурою заходам територіальній громаді повернуто земельні ділянки площею 43 га

 

Так, Приморським відділом Бердянської місцевої прокуратури забезпечено виконання судових рішень у сфері земельних відносин на суму понад 1 млн. грн. та повернення територіальній громаді земельних ділянок загальною площею 43 га.

Зокрема, у червні 2018 року господарським судом Запорізької області задоволено позов прокуратури в інтересах держави в особі Приморської міської ради до КП «Чисте місто Приморськ» про визнання незаконним та скасування рішень Приморської міської ради та повернення земельних ділянок.

Підставою для звернення стало відведення земельних ділянок у постійне користування КП «Чисте місто Приморськ» з порушенням вимог водного та земельного законодавства.

Завдяки вжитим прокуратурою заходам судове рішення, яке набрало законної сили виконано, Приморській територіальній громаді повернуто у власність земельні ділянки та проведено відповідну реєстрацію.

Начальник Приморського відділу

Бердянської місцевої прокуратури

молодший радник юстиції

Є. Власюк                                                                 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок