Прихована агітація за бюджетний кошт - відпочинок та оздоровлення для ветеранів праці та інвалідів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.09.2018 · 11:37 · переглядів - 1187

Понад 800 тисяч гривень в цьому році спрямували на відпочинок та оздоровлення ветеранів праці та дітей-інвалідів. Заступник міського голови Юлія Дойнова відзвітувала про освоєння коштів

Прихована агітація за бюджетний кошт - відпочинок та оздоровлення для ветеранів праці та інвалідів

Соціальна ініціатива, яку підтримали депутати міської ради, в Бердянську в подібному вигляді реалізовано вперше. 657 тисяч гривень освоєнно «Курортами Приазов'я» — на базі дитячого табору “Факел” оздоровились 274 людини. З 28 серпня — по 1 вересня члени Бердянської організації ветеранів мали змогу впродовж 5-ти днів відпочити в оздоровчому закладі.

За інформацією редакції, на стадії видачі путівок ветеранам популярно пояснювали, що відпочивати люди будуть на базі народного депутата і це є своєрідною опікою про літніх людей Бердянська, які тяжко й довго працювали на благо міста. Нагадаємо, що «Курорти Приазов'я» та безпосередньо дитячій оздоровчий центр “Факел” входять до сфери бізнес-інтересів народного депутата Пономарьова. Тобто, отримавши з бюджету 650 тисяч гривень з бюджету, члени “корпорації” переконували людей про турботу та опіку їх здоров'ям народного депутата. Класичний приклад прихованої агітації — заробивши на ветеранах, останніх переконували в щедрості “мецената”. Блюзнірство!!!

На 190 тисяч гривень члени 5 організацій інвалідів міста оздоровились на базі дитячого центру “Червона гвоздика”. Діти-інваліди отримали 114 путівок до комунальної установи.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024
24 березень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок