БМЦЗ провели профінформаційний семінар для осіб, які звільняються з місць позбавлення волі

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
21.09.2018 · 08:45 · переглядів - 521

19 вересня з метою проведення соціальної адаптації засуджених був проведений профінформаційний семінар для 29 осіб, які звільняються з місць позбавлення  волі.

БМЦЗ провели профінформаційний семінар для осіб, які звільняються з місць позбавлення волі

19 вересня поточного року з метою проведення соціальної адаптації засуджених фахівцями Бердянського міського центру зайнятості спільно з представниками ЗМІ, Управління Державної пенітенціарної служби України, Південно-Східного межрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України та БО «Сто відсотків життя» був проведений профінформаційний семінар для 29 осіб, які звільняються з місць позбавлення  волі. Захід проходив у Бердянській виправній колонії Державної пенітенціарної служби України в Запорізькій області (№77).

Під час заходу присутніх ознайомили з послугами державної служби зайнятості, наголосивши, що головна мета діяльності служби – сприяння працевлаштуванню, тому підбір підходящих вакансій – головне завдання кожного фахівця центру зайнятості. Учасників цікавили такі запитання як: перелік документів для отримання статусу безробітного, умови отримання допомоги по безробіттю, послуги служби зайнятості в напрямі працевлаштування, профорієнтації, професійного навчання, участі в громадських роботах та роботах тимчасового характеру, компенсації ЄСВ тощо.

Під час заходу, учасникам наголосили про взаємодію між усіма службами й відомствами, соціальними партнерами, які зможуть допомогти у вирішенні питань, що виникають в осіб після звільнення з місць позбавлення волі, а головне – з роботодавцями, адже найкраща адаптація в суспільстві – це робоче місце.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок