Працівників бердянських підприємств машинобудівної галузі привітали із професійним святом

По матеріалам пресс-службы исполкома
21.09.2018 · 15:38 · переглядів - 1842

У четверту неділю вересня в Україні щорічно відзначається День машинобудівника. В Україні у машинобудівній галузі працюють понад 2800 промислових підприємств та 230 організацій.

Працівників бердянських підприємств машинобудівної галузі привітали із професійним святом

Вони розробляють, конструюють та збирають тепловози, вагони, легкові і вантажні машини, мікроавтобуси, тролейбуси, а також морські судна і літаки. У нашому місті у галузі машинобудування працюють 11 підприємств. Сьогодні, напередодні професійного свята, їх працівники приймають привітання, а також подяки і грамоти від міського голови. Так, начальник управління економічного розвитку Юлія Орлова та начальник відділу соціально-економічного розвитку та регуляторної політики УЕР Любов Акуленко привітали працівників Бердянського заводу підйомно-транспортного обладнання та вручили зварювальникам ПрАТ “БЗПТО” подяки від міського голови.

Приймала гостей сьогодні і Азовська кабельна компанія. Привітати колектив із професійним святом прийшли заступник міського голови Юлія Дойнова та представники управління економічного розвитку виконкому.

Дойнова Юлия

“Ваше підприємство є одним із лідерів серед підприємств промислового сектору економіки нашого міста. У першу чергу хочеться висловити слова подяки трудовому колективу, керівництву компанії за нарощування обсягів виробництва, нові методи в управлінні, впровадження системи управління якістю на виробництві, високу заробітну плату працівників, а також за те, що ви гідно представляєте наше місто не тільки в Україні, а і за її межами. Хочеться побажати вам надійного сімейного тилу, міцного здоров’я, нарощування обсягів виробництва та зарплатні”, - побажала працівникам ТОВ “Азовська кабельна компанія” заступник міського голови Юлія Дойнова.

Юлія Вікторівна вручила працівникам подяки від міського голови, після чого для гостей було проведено невеличку екскурсію цехами виробництва.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок