У Бердянську відкрито храм Української Греко-Католицької Церкви

По матеріалам пресс-службы исполкома
24.09.2018 · 12:37 · переглядів - 4581

У день Різдва Пресвятої Богородиці, 21 вересня, в Бердянську по вулиці Адама Міцкевича 37А відбулося святкове служіння з нагоди освячення і відкриття новозбудованого храму Різдва Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви

У Бердянську відкрито храм Української Греко-Католицької Церкви

На святкову літургію приїхали 22 священники УГКЦ з усієї країни. Чин освячення храму очолив владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду єпископів УГКЦ зі священиками, монахами та мирянами.

Від Бердянської міської влади парафіян УГКЦ привітав головний спеціаліст сектору внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, національностями та релігіями відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконкому Ігор Зубрицький, який подякував священникам за проведення богослужінь для військових та вірян у зоні АТО і ООС.

Військові капелани УГКЦ, як і інших конфесій УПЦ КП, УХЄЦ, завжди поруч з бійцями, які боронять територіальну цілісність і незалежність України, та як ніхто потребують присутності священника, кожної миті перебуваючи у смертельній небезпеці. Священники Ярослав Федунів і Петро Мірчук одночасно є військовими капеланами від 2014 року, які регулярно їздять у зону бойових дій, несуть служіння для наших захисників.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок