Бердянські поліцейські затримали підозрюваного у двох пограбуваннях

По матеріалам пресс-службы полиции
24.09.2018 · 13:56 · переглядів - 1263

Працівники поліції групи реагування розшукали зловмисника, який в місті Бердянськ протягом доби вчинив два пограбування. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Триває досудове розслідування.

Бердянські поліцейські затримали підозрюваного у двох пограбуваннях

23 вересня о 13:55 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про злочин від місцевої мешканки 1951 року народження. Жінка розповіла, що її побив невідомий по вулиці Меотіди в місті Бердянськ та заволодів майном.

Потерпіла запам’ятала номер і марку транспортного засобу та назвала їх співробітникам поліції, які прибули на місце злочину. Під час відпрацювання прилеглої території працівники поліції групи реагування розшукали автомобіль та місцезнаходження підозрюваного. Ним виявився раніше засуджений житель Дніпропетровської області 1975 року народження.

Також поліцейські встановили його причетність до скоєння аналогічного злочину. Близько 13:00 він пограбував ще одного жителя Бердянська, чоловіка 1981 року народження.   

Поліцейські вилучили речові докази. Окрім того, у фігуранта правоохоронці виявили наркотичну речовину («первітин»), яку направлено на експертизу.      

На даний час підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 (Пограбування) і ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, яке загрожує затриманому, - до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок