Яка ідея змінить твоє місто?

По матеріалам пресс-службы исполкома
25.09.2018 · 11:08 · переглядів - 516

Вперше в Україні, у рамках Міжнародного саміту мерів, який пройде 9 жовтня 2018 року, Western NIS Enterprise Fund започатковує соціальну кампанію «Яка ідея змінить твоє місто?».

Яка ідея змінить твоє місто?

Кампанія проводиться з метою залучення громадян, спільнот та бізнесу для генерування і в подальшому впровадження ідей, які змінюватимуть наші міста. Мешканці українських міст та містечок зможуть подати власну ідею на сайті Міжнародного саміту мерів – http://internationalmayorssummit.com та в соціальних мережах, додавши ідею за хештегом #моя​ідея​моє​місто​. Усі подані ідеї будуть передані мерам міст для подальшого розгляду і впровадження, а автори трьох найкращих ідей представлять їх на Саміті особисто.

Правила Конкурсу:

  1. Зайти на сайт Міжнародного саміту мерів www.internationalmayorssummit.com;
  2. Подати ідею у розділі КОНКУРС до 1 жовтня 2018 року;
  3. Дочекатися відбору. Автори трьох кращих ідей стануть учасниками саміту мерів і зможуть представити власні стенди з ідеями змін та поспілкуватися з мерами на Саміті 9 жовтня;

Міжнародний саміт мерів – щорічний захід, що об’єднує мерів міст, керівників органів місцевого самоврядування та експертів з місцевого розвитку задля створення міжнародної платформи, що сприятиме інноваціям та якісному управлінню містами задля підвищення якості життя громадян.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок