Наміри «Азмолу» утилізовувати відходи обговорять на круглому столі в мерії

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.09.2018 · 15:52 · переглядів - 584

Відповідну ініціативу активіста Ігоря Касьянова підтримали депутати міської ради на спільному засіданні депутатських комісій

Наміри «Азмолу» утилізовувати відходи обговорять на круглому столі в мерії

Взявши слово активіст Ігор Касьянов закликав депутатів міської ради ініціювати проведення круглого столу, за участю представників підприємства, щоб детально розібратись в намірах промисловців щодо утилізації та зберігання відходів.

Людям повинні були пояснити свої наміри. Ми ґрунтуємось на офіційному листі підприємства до міністерства екології. Планується, що в місто буде заводитись близько 17 тисячі тонн відходів! Прохання до депутатів створити комісію, виїхати на місце та розібратись в ситуації, - звернувся до обранців Ігор Касьянов.

Голова земельної комісії Володимир Безверхий підтримав ініціативу і запропонував провести круглий стіл за участю фахівців підприємства, які детально пояснять свої наміри. Крім того, Володимир Безверхий додав, що практика вторинної переробки сировини не нова — це робилось і раніше.

Голова комісії з питань ЖКГ Сергій Букало підтримав ідею з проведення круглого столу. Від імені депутатських комісій, заступнику міського голови Григорію Горячову доручено організувати круглий стіл.

Тэги: АЗМОЛ



Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок