«Азмол» планує утилізовувати відходи. Громадськість обурена. Міська влада ситуацію коментує стримано

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.09.2018 · 13:00 · переглядів - 2233

На інформаційному дні в мерії міський голова Володимир Чепурний прокоментував інформацію про ймовірність утилізації відходів заводом «Азмол»

«Азмол» планує утилізовувати відходи. Громадськість обурена. Міська влада ситуацію коментує стримано

Чепурной Владимир

По закону завод має право утилізовувати до 40% своєї продукції. “Азмол” це завжди робив самостійно. Перш ніж давати коментарі з цього приводу, треба розібратись в питанні, - заявив Володимир Чепурний.

Присутні на засіданні громадські активісти та Ігор Касьянов, зокрема, який оприлюднив дану інформацію, обурились, що питання пройшло з порушенням процедури — повідомлення про Громадські слухання на сайті мерії відсутнє, законність їх проведення під великим питанням. Викликав питання у активіста також стан самих очисних споруд на підприємстві.

Ігор Касьянов наголосив, що дані заходи жодним чином не знайшли відображення і в стратегії розвитку міста Бердянська. Оскільки, на думку активіста, переробка подібних речовин суперечить курортній спрямованості міста.

На зауваження громадськості мер порекомендував вивчати дане питання детальніше. Градус напруги після спроб влади завершити обговорення питання досяг апогею і Володимир Чепурний заявив, що може закрити інформаційні дні і більше не спілкуватись з журналістами. Доречі, інформаційні дні Володимир Чепурний вважав одним з головних досягнень в перші сто днів на посаді.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок