Військовослужбовців маневреної групи катерів відзначено подяками від міського голови

По матеріалам пресс-службы исполкома
02.10.2018 · 12:08 · переглядів - 553

З нагоди Дня міста військовослужбовці з різних частин за сумлінне виконання службових обов’язків та професіоналізм були відзначені подяками та грамотами від міського голови.

Військовослужбовців маневреної групи катерів відзначено подяками від міського голови

На той час маневрена група катерів (з місцем дислокації н.п. Бердянськ) знаходилася на бойовому завданні. Нещодавно військові повернулися на місце дислокації і заслужені нагороди знайшли своїх героїв.

Помічник міського голови, уповноважений з питань взаємодії з силовими структурами, військовими частинами, учасниками АТО та членів їх сімей Дмитро Зубович привітав військовослужбовців, подякував їм за службу та охорону морських кордонів держави, а також вручив подяки від міського голови: командиру маневреної групи катерів, капітану 3 рангу Ігорю Чертову, лейтенанту Олександру Безкровному, мічману Івану Д’якову, головному корабельному старшині Василю Мажарову, старшинам 2 статті Олександру Дудьєву та Максиму Кірікову, старшим матросам Василю Дженчако, Роману Скворцову та Олександру Мерзлякову, матросам Роману Понамарову, В’ячеславу Басанцю, Роману Кравченку та Тимуру Менсуватову.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок