Ремонт дорожнього полотна на трасі Василівка - Бердянськ добігає кінця

По матеріалам ЗОДА
03.10.2018 · 12:03 · переглядів - 2334

За станом на 27.09.2018 р. підрядником проведено роботи з відновлення дорожнього полотна на цій ділянці загальною довжиною 17,3 км.

Ремонт дорожнього полотна на трасі Василівка - Бердянськ добігає кінця

По завершенню в області курортного сезону дорожники продовжили в посиленому режимі роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги Н-30 Василівка - Бердянськ на ділянці км 55+082 - км 89+526. Контроль за ходом виконання робіт здійснюють фахівці відділу якості, технічного контролю та нових технологій, а також лабораторія Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

Нагадаємо, підрядним підприємством було розпочато ремонтні роботи четвертого червеня поточного року від стели Чернігівського району в напрямку м. Бердянськ. За станом на 27.09.2018 р. підрядником проведено роботи з відновлення дорожнього полотна на цій ділянці загальною довжиною 17,3 км. Було виконано роботи з регенерації шарів основи дорожнього одягу та влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття.

На сьогодні тривають роботи з благоустрою відновленої ділянки автомобільної дороги. Проводяться роботи з влаштування з’їздів та укріплення узбіччя. У найближчі дні заплановано проведення робіт з влаштування зупиночних та посадкових майданчиків, нанесення дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області просить учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок