Бердянському муніципальному ліцею — 10 років

По матеріалам пресс-службы исполкома
04.10.2018 · 09:39 · переглядів - 751

3 жовтня 10 років тому Бердянський муніципальний ліцей відкрив двері для своїх учнів та розпочав навчання

Бердянському муніципальному ліцею — 10 років

За цей час заклад досяг успіхів і процвітання. Близько 500 випускників отримали якісну освіту, стали студентами престижних навчальних закладів України, зарубіжжя і продовжують працювати на благо країни і нашого міста. Ліцей підготував десятки переможців різних інтелектуальних змагань, олімпіад, МАН, творчих конкурсів різних рівнів, став місцем креативних ідей учнівського самоврядування, культурним центром мікрорайону «Колонія-Макорти».

Колектив педагогів - справжня гордість навчального закладу. Серед яких: 66% - вчителі вищої категорії, які мають звання «вчитель-методист» і «старший учитель», 24% - мають нагороду «Відмінник освіти України», 2 вчителі нагороджені медалями «За вагомий внесок у розвиток міста».

Святкові заходи з нагоди 10-річчя розпочалися у ліцеї зранку. У дворі закладу було проведено святкову лінійку та квест для учнів. А вдень у БК “Райагропромпостач” відбувся урочистий концерт. Привітати іменинників прийшли міський голова Володимир Чепурний, помічник Народного депутата України О. Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий, депутат міської ради Тетяна Фурманова, голова профспілкового комітету вчителів Ніна Моненко, голова комітету мікрорайону “Колонія-Макорти” Світлана Калініченко, а також батьки ліцеїстів та випускники різних років.

“Ваш ліцей — це гордість нашого міста, і ми вдячні вам за це. Я хочу подякувати ветеранам, які не забувають ліцей, допомагають молодим педагогам розвивати наших дітей та нести добро. Мі сподіваємося, що випускники вашого ліцею будуть завжди повертатися у місто та разом з нами робити Бердянськ все кращим та кращим. Від імені міської влади вітаю вас із ювілеєм, бажаю добра, здоров’я, благополуччя та успіхів”, - побажав міський голова Володимир Чепурний. Він також вручив привітальну адресу директору Бердянського муніципального ліцею Ігорю Твєрітінову та грамоти вчителям.

Привітання та подарунки від Народного депутата України Олександра Пономарьова (ноутбук та великий торт) з нагоди 10-річчя ліцею передали депутати міської ради Володимир Безверхий та Тетяна Фурманова.

Для усіх присутніх на святі ліцеїсти та їх викладачі підготували гарний концерт, у якому було все: виступи учнів та вчителів, представників батьківського комітету, пісні, танці, гумористичні номери, випуск “Кучерявих новин” та “Батьківського ревізору”, відео-привітання від випускників ліцею, які зараз живуть та навчаються у різних країнах світу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок