Бердянська загальноосвітня школа №7 відзначає 50-річчя з дня заснування

По матеріалам пресс-службы исполкома
04.10.2018 · 09:43 · переглядів - 1644

50 років тому свої двері радо відчинила нова і на той час дуже сучасна школа №7, перша школа в Запорізькій області з кабінетною системою навчання

Бердянська загальноосвітня школа №7 відзначає 50-річчя з дня заснування

Свою роботу вона розпочала під керівництвом Вовнянко В.Г. 50 років для школи – це певний рубіж, висока сходинка, на яку необхідно було піднятися. Це близько 53 000 уроків 106 000 шкільних дзвінків.

Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це ті педагоги, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки. Це учителі-ветерани праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії школи.

Саме такі сторінки згадували сьогодні у ЗОШ №7 на святковому концерті з нагоди 50-річчя з дня заснування закладу. У актовій залі зібрався педагогічний колектив, ветерани, випускники, учні та їх батьки. А також численні гості. Серед них міський голова Володимир Чепурний, помічник Народного депутата України О. Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий, депутат міської ради Сергій Букало, голова комітету мікрорайону “АКЗ” Василь Бокоч, голова профспілкового комітету вчителів Ніна Моненко, керівники Скаутського центру та клубу “Зоряний” та інші.

Міський голова Володимир Чепурний подякував вчителям за їх нелегку працю, батькам — за підтримку вчителів. Побажав успіхів, талановитих учнів та професійного зростання. А також відзначив, що позавчора прийшла експертиза по ремонту школи №7.

“Проект та експертиза є, постараємося розпочати ремонт з цього року. Якщо не буде коштів, то наступного року обов’язково будемо поступово ремонтувати вашу школу”, - наголосив міський голова.

Володимир Павлович вручив також директору школи Валерію Ватутіну привітальну адресу та грамоту за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток та виховання підростаючого покоління. Грамотами міського голови були також відзначені і ряд вчителів школи.

Привітання і подарунки були сьогодні і від інших гостей свята, а вчителі та учні підготували для усіх присутніх урочистий концерт.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок