В Бердянську пройшов святковий захід, присвячений Дню працівників освіти

По матеріалам пресс-службы исполкома
04.10.2018 · 17:26 · переглядів - 1257

4 жовтня у великій залі міського Палацу культури пройшов святковий захід, присвячений Дню працівників освіти

В Бердянську пройшов святковий захід, присвячений Дню працівників освіти

Його учасниками стали педагогічні колективи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста. На початку заходу в холі МПК були облаштовані фотозони, працювала розважальна лотерея. До початку церемонії можна було поспілкуватися в колі друзів та зробити фото на пам’ять. Хорошому настрою сприяла гра музичного гурту «Quite A Band».

Сам міський захід складався з двох частин. Першою була церемонія нагородження успішних педагогів та музичні подарунки від творчих колективів ЦДЮТ. Привітати освітян прийшли міський голова Володимир Чепурний та його заступник Юлія Дойнова, помічник Народного депутата України О. Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий, начальник міського відділу освіти Володимир Липський та його заступник, депутат міської ради Жанна Безродня та голова профспілкового комітету вчителів Ніна Моненко.

Чепурной Владимир

“В усі часи вчитель був і залишається опорою суспільства і держави. Ви завжди несете добро нашим діточкам. У цей день хочу побажати вам міцного здоров’я, наснаги, терпіння, мудрих учнів та добрих батьків”, - побажав міський голова Володимир Чепурний.

Він також вручив ряд нагород. Медаллю «За вагомий внесок у розвиток міста» відзначено ветерана педагогічної праці, вчителя хімії ЗОШ № 15( зараз гімназія № 3 «Сузір’я») Клавдію Кутану та вихователя КДНЗ інтелектуального розвитку № 37 «Пізнайко» Любов Шевцову. Цінні подарунки (наручний годинник) отримали асистент вчителя інклюзивного класу ЗОШ № 13 Ольга Богун та завідуючий відділом художньо-естетичного виховання ЦДЮТ Наталія Кравцова. Окрім цього були вручені також Подяка Міністерства освіти й науки України, грамоти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, дипломи лауреатів щорічної міської педагогічної премії, грамоти і подяки міського голови.

Другою подарунковою чистиною заходу був концерт учасника проекту “Голос країни”, співака з Домініканської республіки Антоніо Гомеза Круза.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок