Загальноосвітня школа №5 святкує 80-річний ювілей

По матеріалам пресс-службы исполкома
05.10.2018 · 15:58 · переглядів - 1362

Жовтень 2018 року багатий на ювілеї навчальних закладів міста. Сьогодні з нагоди 80-річного ювілею вітання приймала загальноосвітня школа №5.

Загальноосвітня школа №5 святкує 80-річний ювілей

 Її історичний шлях уквітчаний славою, значними успіхами й досягненнями. Давні традиції й активне сьогодення, далекоглядні плани на майбутнє – усе це об’єднує педагогічний колектив, який вирізняється високим професіоналізмом, відданістю улюбленій справі, творчістю, інноваційними підходами та сумлінною працею.

З нагоди ювілею в шкільній актовій залі відбувся урочистий святковий концерт. Привітати іменинників прийшли міський голова Володимир Чепурний, помічник Народного депутата України О. Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий, депутати міської ради Олена Мартищенко та Андрій Кіосов, заступник начальника відділу освіти, депутат міської ради Жанна Безродня, голова профспілкового комітету вчителів Ніна Моненко, голова комітету мікрорайону “Нагірна частина” Юрій Лаєр, представники комітету, а також випускники різних років.

Чепурной Владимир

“80 років — це серйозний ювілей. Дуже багато випускників вашої школи стали гідними людьми. Дякую вам усім за працю і щиро вітаю вас із ювілеєм, бажаю успіхів, творчої наснаги”, - привітав вчителів та ветеранів міський голова Володимир Чепурний.

Він також вручив Привітальну адресу директору школи Вікторії Саютіній та Подяки міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління та з нагоди 80-річчя з дня заснування школи. Подяки отримали вчитель математики Тетяна Єрмакова та вчителі початкових класів Людмила Тертична та Ірина Поперечна.

Під час урочистого заходу, який пройшов у душевній родинній атмосфері, згадували, як усе починалося у далекому 1938 році. Тоді двоповерховий корпус школи був найвищою будівлею у нагірній частині. Згадували колишніх керівників, які вписали яскраві сторінки в історію закладу, вчителів-ветеранів. Під час свята лунали вітання від колишніх випускників, які стали відомі не тільки у місті та області, а також від випускників — сімейних пар, долю яких поєднала школа №5. А яскраві творчі номери присутнім подарували учні та вчителі навчального закладу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок