Привітання з нагоди 75-річчя з дня заснування приймає загальноосвітня школа №1

По матеріалам пресс-службы исполкома
05.10.2018 · 16:53 · переглядів - 1455

Сьогодні виповнюється 75 років загальноосвітній школі №1. Історія цього навчального закладу розпочалася в перші дні жовтня 1943 року, відразу після звільнення Бердянська від фашистських загарбників. Школа однією з перших у місті відчинила двері для своїх учнів.

Привітання з нагоди 75-річчя з дня заснування приймає загальноосвітня школа №1

Усі ці роки школа постійно розвивалася й удосконалювалася: кількісно і якісно змінювалися форми, методи й технології навчання, професійно зростав педагогічний склад, покращувалася матеріально-технічна база.

Сьогодні педагогічний колектив продовжує славні традиції своїх попередників, не зупиняючись на досягнутому та постійно удосконалюючи власну професійну майстерність. І результатом цієї плідної роботи є призові місця вихованців у предметних олімпіадах, конкурсах, МАН на міському, обласному та Всеукраїнському рівнях. Випускники школи – студенти престижних ВНЗ України та зарубіжжя.

Школа №1 славиться вчительськими династіями, пишається своїми випускниками.

Святковий захід з нагоди 75-річчя з дня заснування відбувся сьогодні в актовій залі школи. Привітати іменинників прийшли міський голова Володимир Чепурний та його заступник Юлія Дойнова, депутат Запорізької обласної ради Владислав Шалєєв, депутати міської ради Катерина Марченко, заступник начальника відділу освіти, депутат міської ради Жанна Безродня, голова комітету мікрорайону “Центр міста” Інна Щетиніна, а також випускники різних років.

Вітаючи ювілярів, міський голова Володимир Чепурний побажав освітньому закладу талановитих учнів, професійного зростання, подальшого процвітання й творчих успіхів. А також вручив директору школи Наталі Волковій пам’ятні адресу та відзначив грамотами вчителів.

Із привітаннями виступила і депутат міської ради Катерина Марченко, яка передала школі від Народного депутата України сертифікат на оновлення матеріально-технічної бази.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок