Оголошено в розшук підозрюваних у викраденні людини в Приморську

По матеріалам пресс-службы полиции
09.10.2018 · 08:36 · переглядів - 1629

Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення, провели ряд заходів та встановили обставини скоєння злочину стосовно державного службовця. Особи зловмисників встановлені, їм заочно повідомлено про підозру та оголошено в розшук.  

Оголошено в розшук підозрюваних у викраденні людини в Приморську

До Приморського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них з тілесними ушкодженнями звернувся начальник одного з районних відділів державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізької області. З метою з’ясування обставин отримання травм до медичного закладу була направлена слідчо-оперативна група.

Службовець спочатку відмовлявся від написання заяви, побоюючись за своє життя та здоров’я. Після проведення бесіди та слідчих заходів, чоловік 1974 року народження, надав свідчення стосовно обставин скоєння щодо нього злочину.

На даний час поліцією забезпечується безпека потерпілого.  

Встановлено, що 30 вересня невідомі біля багатоповерхового будинку в місті Приморськ Запорізької області, із застосуванням фізичного насилля, помістили в багажник автомобіля, після чого відвезли його до будинку на узбережжі Азовського моря в Приморську, де погрожували зброєю та наносили удари по обличчю та тулубу. Зловмисники вимагали припинення виконання ухвали Приморського районного суду та прийняття рішення на їх користь. Ухвалою суду прийнято рішення забезпечити збирання та зберігання врожаю соняшника, що знаходиться на орендованих земельних ділянках, розташованих на території Партизанської сільської ради.

З моменту отримання інформації про скоєння даного злочину, його було взято на контроль очільниками обласної поліції і прокуратури. Крім цього, скеровано кваліфікованих співробітників ГУНП, прокуратури та спецпризначенців для недопущення захоплення земельної ділянки та проведення оперативно-розшукових заходів. В результаті правоохоронцями було вилучено автомобілі, зброя та інші речові докази.  

Двом зловмисникам 1981 та 1975 років народження вже заочно повідомлено про підозру та  оголошено в розшук.

Наразі, триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.1,2 ст.350 (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статей передбачає до п’яти років позбавлення волі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок