Розкрадачу могил на Бердянськ цвинтарі №1 грозит п'ять років ув'язнення

По матеріалам пресс-службы полиции
09.10.2018 · 16:59 · переглядів - 1109

Цвинтар №1 КП "Ритуал" розташований, практично, в центральній частині міста, має велику засаджену деревами, іншою рослинністю територію, а значна кількість поховань, в силу природних причин, втратили своїх наглядачів з числа рідних та близьких.


Все це приваблює осіб, що ведуть антисоціальний образ життя. Тому він потребує постійної уваги громадськості і, у т.ч., поліцейського нагляду. Керівництвом відділу поліції розроблено план охорони публічного порядку у місті, який передбачає маршрут патрулювання груп сектору реагування відділу, що захоплює цю територію. Крім того правоохоронці регулярно проводять тут відпрацювання у т. ч. і в нічний час.

Дільничні офіцери поліції Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області Олексій Соколов і Павло Курило затримали місцевого раніше засудженого громадянина 2000 року народження.

Зловмисник руйнував могили, викрадав металеві огорожі з місць поховання на цвинтарі міста Бердянськ. Поліцейськими доведена причетність зловмисника до чотирьох аналогічних злочинів. 

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок