У Бердянську молоді мами безкоштовно вивчатимуть web-дизайн

Бердянськ 24
24.10.2018 · 13:40 · переглядів - 563

Декретна відпустка з користю! У Бердянську стартує всеукраїнський освітній проект IT Moms. Молоді мами, які перебувають у декретній відпустці, безкоштовно зможуть опанувати web-дизайн/web-верстку. Організатором проекту є Фонд BrainBasket.

У Бердянську молоді мами безкоштовно вивчатимуть web-дизайн

Сьогодні робота в IT сфері – реальність і під силу не тільки чоловікам або “технарям”. Молоді мами, які не можуть працювати в офісі на повний день отримають змогу працювати віддалено на фрілансі. Це дозволить новоспеченим мамам розширити свої знання та коло спілкування, а також заробляти гроші, перебуваючи в декретній відпустці.

Курс триває до 4 місяців, заняття проходитимуть на базі Першого Антикафе Бердянська «Час Є!». Учасниці будуть навчатися у форматі змішаного навчання (онлайн+оффлайн), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів BrainBasket.

Проект реалізується завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження» та є повністю безкоштовним для учасників.

Довідка:

Фонд BrainBasket є некомерційною організацією, мета якої – сприяти розвитку освіти українців в сфері ІТ. Фонд було засновано в 2014 році з візією об’єднання зусиль всіх гравців ІТ-індустрії для підготовки 100 000 програмістів до 2020 року.

Міжнародний фонд «Відродження», заснований Джорджем Соросом, є однією з найбільших благодійних фундацій в Україні. Місія Фонду – розвивати відкрите суспільство в Україні на основі демократичних цінностей. Фінансову підтримку фонд отримує від Фундацій Відкритого Суспільства, а також від міжнародних донорів та окремих українських і закордонних організацій і громадян.

Тэги: антикафе



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок