В Бердянську визначили кращого водія маршрутки (оновлено)

По матеріалам пресс-службы исполкома
26.10.2018 · 15:53 · переглядів - 4250

В Бердянську відбувся перший міський конкурс на кращого водія пасажирського автобусу на маршруті загального користування

В Бердянську визначили кращого водія маршрутки (оновлено)

За ініціативи відділу транспорту та зв’язку виконавчого комітету до Дня автомобіліста і дорожника в Бердянську пройшов перший міський конкурс “Кращий водій пасажирського автобусу”. Змагання проходили сьогодні на автодромі. У конкурсі взяли участь 14 водіїв пасажирських автобусів, які обслуговують міські автобусні маршрути загального користування. Повболівати за них прийшли друзі, родичі та студенти Бердянського машинобудівного професійного ліцею.

Мета конкурсу — підвищити рівень професійної підготовки водіїв автобусів, популяризацію та пропаганду професії водія автобуса серед молоді.

Горячев Григорий

“Цей конкурс проводиться вперше, але сподіваюся, що він стане традиційним. Будемо підвищувати кваліфікацію наших водіїв, показувати приклад нашій молоді”, - відзначив заступник міського голови Григорій Горячов на відкритті конкурсу.

Як розповів підприємець, який працює на одному з міських маршрутів, Юрій Сопільняк, водій маршрутки — це водій, на якого покладається найбільша відповідальність. “Якщо водій вантажівки перевозить вантаж, то він за нього відповідає. А водію автобусу довіряють своє життя пасажири. Кожен водій повинен бути свого роду психологом та знаходити до кожної людини свій підхід, щоб було якісне обслуговування пасажирів”.

Учасники конкурсу демонстрували знання правил дорожнього руху, проїзду на сигнали регулювальника. Серед практичних завдань були змагання в навичках водіння автобусом. Водіям також продемонстровані практичні навички надання первинної медичної допомоги.

Нагородження переможців конкурсу та вручення кубків та призів відбудеться цієї п’ятниці у виконкомі на заході з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

Кращий водій року пасажирського автобусу працює на маршруті №21

Сьогодні, 26 жовтня, напередодні професійного свята Дня автомобіліста та дорожника у виконкомі нагородили переможців першого конкурсу «Кращий водій пасажирського автобуса». За звання кращого змагалися 14 водіїв, які працюють на міських пасажирських маршрутах.

Заступник міського голови Григорій Горячов від імені міського голови, себе особисто, висловив щиру подяку за допомогу в організації та проведенні конкурсу Миколі Бароніну, директору Бердянської об'єднаної технічної школи товариства сприяння оборони України, Олександру Томашевському, директору автошколи «Азов-Авто» та Олегу Передерій, заступнику директора Бердянської об'єднаної технічної школи товариства сприяння оборони України.

Начальник відділу транспорту та зв’язку виконкому Ірина Удовиченко повідомила результати роботи суддівської комісії, яка підводила підсумки і визначала переможців конкурсу за трьома номінаціями, місця розподілилися наступним чином:

За краще знання теорії та правил проїзду на сигнал регулювальника кращими було визнано водіїв маршруту №10 Олександра Ульяненко та Олександра Лобанова.

А переможцями першого міського конкурсу «Кращий водій пасажирського автобуса» 2018 року стали:

  • Перше місце - Максим Мутовчі, водій маршруту № 21
  • Друге місце - Руслан Дерев'янко, водій маршруту № 17
  • Третє місце - Сергій Тарасенко, водій маршруту № 17.

Вітаючи підприємців-перевізників, присутніх водіїв і всіх, хто працює в цій галузі з наступаючим святом Григорій Горячов побажав міцного здоров’я, успіхів та благополуччя родинам і не зупинятися на досягнутому, а також наголосив, щоб відзнаки “Кращого водія” були обов’язково розміщені на робочому місці переможців, щоб усі мешканці міста знали про професійність та надійність водія.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок