Фестиваль соціального відео в Художньому музеї

Бердянськ 24
31.10.2018 · 11:55 · переглядів - 411

Бердянців та гостей міста запрошують відвідати фестиваль соціального відео та взяти участь у перегляді та обговоренні створених громадськими організаціями міста відеосюжетів.

Фестиваль соціального відео в Художньому музеї

Фестиваль відбудеться  в приміщенні Бердянського художнього музею ім. І.І. Бродського  (вул. Центральна, 29),    31 жовтня з 14.00 до 17.00 години.

Вхід вільний.

В фестивалі візьмуть участь представники 15 громадських організацій міста:

ГО «Центр освіти дорослих», ГО «Ти потрібен Україні», ГО «Справедливість»,   ГО «Громадська Варта - Самооборона», Приазовський осередок ВО «РЗУМ», МО «Українська громада», ГО «Жінка майбутнього», ГС «Вільна Громада – Комфортне Місто», ГО ІРЦКК «Діалог», ГО «ПРОЛІСОК-БЕРДЯНСЬК», ГО «Дія», ГО «Родина Разом», ГО «Італійський культурний центр «Емілі», Перше Антикафе Бердянська «Час Є!», Бердянське відділення “Товариства Червоного Хреста України”.

Соціальні відеосюжети створені громадськими організаціями та освітлюють їх діяльність, соціальну проблематику, як нашого міста Бердянськ, так і України в цілому. Дані сюжети створені в рамкам проекту «Комунікація як інструмент єднання громади».

«Проект «Комунікація як інструмент єднання громади» реалізується в рамках Програми «Єдина громада»,  яка виконується організаціями IREX та ГУРТ за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)».

Проект спрямовано на розвиток спроможності активних громадян в організації та фасилітації заходів, спрямованих на вирішення конфліктів і підвищення згуртованості громад в східній Україні, сприянню конструктивного діалогу для зміцнення довіри, толерантності та взаєморозуміння між членами громади, підвищенню згуртованості місцевого населення через реалізацію спільних проектів, що направлені на вирішення актуальних потреб громади.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок