Громадськість та депутати вимагають розвитку футболу в місті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.11.2018 · 11:59 · переглядів - 545

На черговій сесії міської ради відбулась жвава дискусія з приводу розвитку спорту в місті, зокрема футболу

Громадськість та депутати вимагають розвитку футболу в місті

Проект щодо виділення коштів на розроблення проектно-кошторисної документації на реконструкцію двох шкільних стадіонів та облаштування штучного газону викликав запитання від громадськості та депутатів. Зокрема, місцевий футболіст та активіст Антон Лотарєв керівництву міста озвучив проблему щодо відсутності стадіону в мікрорайонах АКЗ та РТС. Це питання залишається без відповіді і належної реакції місцевих можновладців вже третій рік. Активіст навіть наголосив, що в мікрорайоні знайшли земельну ділянку, де можна було б розмістити футбольне поле.

Секретар міської ради Олексій Холод спробував уникнути обговорення питання, зазначивши, що ця проблема керівництву міста відома, однак вирішити бажання всіх мікрорайонів одразу неможливо. Далі до дискусії приєднались депутати. Так, Олександр Свідло відзначив, що озвучена проблема потребує реакції міської влади. Виділяючи по півтора мільйони гривень під льодові арени, які ніколи не будуть реалізовані, не можна ігнорувати звернення активних громадян. Тому депутат запропонував доручити профільному заступнику міського голови Оксані Деєвій проаналізувати питання і дати відповідь про перспективи появи на АКЗ-РТС футбольного поля.

Депутат Андрій Білоусов запропонував заслухати звіт керівництва відділу сім'ї, молоді та спорту, щоб зрозуміти, як планується розвивати спорт і, зокрема, футбол в місті. Чи планується створення стадіонів у віддалених мікрорайонах міста і т.д. В свою чергу, Віктор Цуканов підкреслив, що кошти на штучні газони Бердянськ отримає у вигляді субвенції і для їх успішного освоєння необхідно подати документи з належно оформленою земельною ділянкою.

В підсумку вирішено проаналізувати ситуацію в місті в цілому і по озвучених мікрорайонах зокрема.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок