В Бердянську поліцейські вилучили понад кілограм марихуани

По матеріалам пресс-службы полиции
09.11.2018 · 15:51 · переглядів - 706

Поліцейські в місті Бердянськ виявили та вилучили у жінки понад кілограм наркотичного засобу. Вартість вилученого за цінами наркозбувачів складає понад 100 тисяч гривень.

В Бердянську поліцейські вилучили понад кілограм марихуани

08 листопада працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, під час проведення слідчо-розшукових заходів, провели санкціонований обшук в місті Бердянськ.

За місцем мешкання у раніше засудженої жінки 1988 року народження поліцейські виявили та вилучили пакет з речовиною у подрібленому та висушеному стані, вагою понад 1 кг, попередньо встановлено наркотичний засіб «марихуана».

Все вилучене направлено не експертизу до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

В діях зловмисниці вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Загалом з початку року поліцейськими ГУНП в Запорізькій області 702 особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок