Професіографічна екскурсія до пожежно-рятувальної частини

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
13.11.2018 · 16:58 · переглядів - 679

Задля розширення знань учнів щодо різноманітних професій та допомоги обрати правильний професійний шлях, 12 листопада 2018 року фахівці відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості організували професіографічну екскурсію для учнів 8 класів Бердянського ЗЗСО № 5.

Професіографічна екскурсія до пожежно-рятувальної частини

Цього разу школярі відвідали Головне Управління Державної служби МНС у м. Бердянську. Начальник караулу Сизко Павло Олександрович розповів про професію пожежника, ознайомив дітей з обов`язками та складнощами в цілому, також продемонстрував робоче обладнання та особливий транспорт, який використовують пожежники.

Протягом екскурсії діти були зацікавленими, активно ставили запитання. Після побаченого та почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.

Користуючись нагодою, хочеться подякувати усім працівникам  пожежної частини м. Бердянська за те, що відважно стоять на стражі захисту і порятунку нашого населення від пожежі та інших надзвичайних ситуацій і що знайшли час на таке цікаве, змістовне та корисне спілкування з дітьми.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок