Клумба чи спортивний майданчик? На Азовському проспекті між сусідами конфлікт

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2018 · 11:12 · переглядів - 1168

По проспекту Азовському розгорнулись сусідські війни за дворову територію — голова ОСББ разом з однодумцями самовільно урізали територію спортивного майданчику і розбили там клумбу. Інцидент розглянули на адміністративній комісії

Клумба чи спортивний майданчик? На Азовському проспекті між сусідами конфлікт

На засідання комісії, окрім відповідачки — голови ОСББ по вул. Азовський проспект, 2 прийшли й інші мешканці будинку. Суть конфлікту полягає в тому, що частина дому підписалась під ініціативою зменшення території спортивного майданчику для розбивки клумби, інша виступає категорично проти.

За проведені земляні роботи без дозвільних документів адміністративний відділ склав протокол на голову ОСББ. В мерії проаналізували містобудівну документацію і визначили, що на даній території передбачається спортивний майданчик. Тому, навіть за рішенням мешканців будинку проводити роботи по зменшенню площі майданчика мешканці не мали права.

Запекла дискусія між сусідами, які завітали на засідання комісії, конструктиву не додала. В підсумку — члени комісії проголосували за винесення штрафу в розмірі 1700 гривень.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок