Микола Ільїн: «Участь в виборах мера Бердянська не виключаю»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2018 · 16:35 · переглядів - 2123

В рамках опитування, яке проводить наше редакція серед знакових політичних фігур міста, стосовно їх перспектив висунення на посаду міського голови Бердянська, ми звернулись за коментарем до депутата обласної ради, екс керівника ДП “БМТП” Миколи Ільїна.

Микола Ільїн: «Участь в виборах мера Бердянська не виключаю»

Микола Ільїн прокоментував своє відношення до політичної обстановки в місті, яка існує на сьогодні і поділився своїми планами на 2020 рік.

Ильин Николай

Я не виключаю можливість своєї участі у виборчій кампанії міського голови 2020-го року. Як мешканця міста мене абсолютно не задовольняє політична ситуація, яка склалась в Бердянську. Сьогодні ми вже переконались на скільки неефективною є модель, за якої абсолютна влада концентрується в руках однієї особи. За умови підтримки лідерів громадської думки, я готовий розглянути можливість свої участі у виборах міського голови 2020-го року, - заявив Микола Ільїн.

Микола Ільїн двічі був керівником Бердянського морського торговельного порту. Незаконність звільнення навесні 2017-го року Микола Ільїн довів в суді, однак майже рік це рішення не виконується. З даного приводу НАБУ розпочало кримінальне провадження. Микола Ільїн є депутатом Запорізької обласної ради від фракції “Батьківщина”.

Нагадаємо, раніше свою позицію про ймовірність участі у виборах міського голови в 2020-му році редакції висловили Володимир Чепурний, Валерій Баранов, Віктор Цуканов, Євген Шаповалов, Олексій Холод.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок