Звернення міського голови Володимира Чепурного щодо ситуації у місті

По матеріалам пресс-службы исполкома
26.11.2018 · 12:18 · переглядів - 7440

Шановні мешканці міста! Сьогодні для України дуже складний час, і ми усі занепокоєні долею українських моряків та очікуємо, їх скорішого визволення.


Як наголошує Президент, Україна ні з ким не планує воювати, а ведення воєнного стану не означає оголошення війни. Це вимушена міра, яка запроваджена виключно для оборони, захисту української землі, нашої території, територіальної цілісності, суверенітету і незалежності країни.

На даний момент, адміністрація міста та народний депутат працюють над питаннями координації дій між містом, областю та столицею з підготовки до можливого введення воєнного стану на території міста та району. Ще один представник Бердянська у Верховній Раді екстрено виїхав до Києва для участі у закритій нараді з цього питання.

Так як це уперше у новітній історії Бердянська, важливо щоб окрім забезпечення обороноздатності, цивільне населення не зазнало ніяких незручностей, а життєдіяльність міста тривала у звичному режимі. На даний момент ми спільно опрацьовуємо всі можливі варіанти розвитку подій і намагаємося до них максимально підготуватися. СБУ та Збройні сили України приведені у бойову готовність «повна», правоохоронні органи переведені на посилений варіант несення служби. Підприємства ж, організації, заклади міста працюють у звичайному режимі.

Звертаюся до всіх мешканців — по можливості допомагати, не панікувати і не поширювати чутки. Ми всі маємо виконувати свою роботу і зберігати спокій.

Міський голова

Володимир Чепурний




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок