В двох бердянських дитсадках проблеми з опаленням

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.11.2018 · 11:48 · переглядів - 948

В дитячих садочках №№ 34 і 35 в окремих групах температура повітря коливається на рівні 20 градусів тепла. Міський голова Володимир Чепурний дав доручення врегулювати ситуацію.

В двох бердянських дитсадках проблеми з опаленням

За словами керівника тепломережі Юрія Литовченка в дитсадку №34 проблеми в двох групах. Начальник відділу освіти Володимир Липський підкреслив, що в цьому закладі не правильно під'єднані батареї, проблему вирішують.

В дитячому садку №35 проблема серйозніша. Як наголосив Юрій Литовченко там взагалі не вистачає систем опалення. Раніше цю проблему вирішували за рахунок електроприборів, чому виникла проблема в цьому році керівник тепломережі не розуміє.

Міський голова Володимир Чепурний обурився такою відповіддю і закликав на наступний рік розробити проектну документацію для реконструкції системи теплопостачання в ДНЗ №35.

В контексті озвученої проблеми, в черговий раз постає запитання про готовність міста до опалювального сезону. Ще у вересні посадовці жваво рапортували про стовідсоткову готовність до опалювального сезону. Озвучені проблеми засвідчують, що їх актуальність постала не сьогодні і про них було відомо ще до старту сезону. Однак жодних дієвих кроків на упередження зроблено не було.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок