В окремих районах вздовж державного кордону України Російська Федерація вдається до провокаційних інформаційних дій

По матеріалам Минобороны
27.11.2018 · 19:40 · переглядів - 1945


За наявною інформацією, сьогодні, 27 листопада 2018 року, жителям Путивлівського району Сумської області, що територіально межує з державним кордоном з Російською Федерацією, від імені Міністерства оборони України надходять СМС-повідомлення з пропозицією прибути до найближчої військової частини.

Міністерство оборони України повідомляє, що не має жодного відношення до розсилання подібних повідомлень та й ніколи Збройні Сили України не вдавалися до подібних заходів інформування громадян. Натомість є чимало прикладів розсилки спам-повідомлень російсько-окупаційними військами та незаконними збройними формуваннями, що підтримуються Росією на території Донецької та Луганської областей. Тому ця тактика окупанта-агресора вже відома.

Даний інформаційний вплив на громадян України, які проживають у прикордонних з Росією територіях є ніщо іншим як черговим проявом “гібридної” агресії Російської Федерації проти нашої держави.

Міноборони України просить співгромадян довіряти лише офіційній інформації та повідомляти компетентні органи з метою належного адекватного реагування на інформаційну агресію.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок