Учням куплять солодощів у телефонного родича працедавця Цуканова, з отриманим за день до тендеру досвідом

По матеріалам Наші гроші
30.11.2018 · 08:42 · переглядів - 3516

Відділ освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради має намір укласти угоду з ФОП Фатьянов Максим Вікторович на поставку новорічних кондитерських наборів загальною вартістю 266 тис. грн.


Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Підприємець має поставити 7608 наборів “Паровозик” виробництва чернігівської кондитерської фабрики “Стріла” вагою 275 грам вартістю 35 грн кожен.

Це перша участь Максима Фатьянова в публічних закупівлях, який зареєструвався підприємцем 7 травня 2018 року. Водночас, з документами він подав договір про оренду приміщення під магазин від 1 травня 2018 року.

Загалом на цей тендер подалося восьмеро учасників. При цьому, чотири дешевших пропозиції відхилили з різних претензій до документації або ж самої продукції.

Контактним номером телефону переможець тендеру Максим Фатьянов вказав 0663953732. Він же значиться в держреєстрі для ТОВ “Біогрант”. Також Фатьянов на тендер подав позитивний відгук саме фірми “Біогрант” про поставку 34 новорічних подарунків, згідно договору від 1 листопада – за день до оголошення тендеру.

Раніше заступником директора фірми “Біогрант” працював Віктор Цуканов, нинішній депутат Бердянської міської ради від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. Окрім цього, раніше він працював в групі компаній “Агрінол”, яку відносять до сфери впливу народного депутата Олександра Пономарьова; був помічником нардепа, а нині працює в ТОВ “Інформаційна група “Про100”, також з орбіти нардепа Пономарьова.

Керівником “Біогранту” значиться Роман Сушко. Він же раніше був власником фірми. Це брат депутата Бердянської міської ради від “БПП” Богдана Сушка. Останній також є головою Чернігівської райдержадміністрації та помічником народного депутата Сергія Валентирова (БПП) – також близького нардепу Олександру Пономарьову.

Нині власником “Біогранту” значиться Світлану Сушко.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок