Костантин Бриль побував із робочою поїздкою у Бердянську

По матеріалам пресс-службы исполкома
30.11.2018 · 13:18 · переглядів - 2120

Сьогодні голова облдержадміністрації Костянтин Бриль разом із народним депутатом України Олександром Пономарьовим провів зустріч з адміністративно-господарським активом міста та району з питань суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації на територіях

Костантин Бриль побував із робочою поїздкою у Бердянську

Участь у заході взяли керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, Бердянський міський голова Володимир Чепурний, голова Бердянської райдержадміністрації Роман Молодецький та секретар Бердянської міської ради Олексій Холод.

На початку заходу Костянтин Бриль приділив увагу питанню воєнного стану. 

 - Нині існує чимало перекручувань ситуації та намагань розхитати громаду. Впевнений, введення воєнного стану стало своєрідним іспитом для нашого суспільства. Ми маємо показати, що наша згуртованість та консолідація зусиль є незмінними, і саме завдяки єднанню ми неподоланні. Власне жителів Бердянська я прошу з розумінням поставитися до перевірок автомобілів та документів, адже від цього залежить насамперед ваша безпека. Також дуже прошу зрозуміти, що паніка ще нікого ніколи не врятувала. Тож варто зберігати спокій і не давати шансів на перемогу ані агресорам, ані провокаторам, що грають на руку ворогу, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль. 

Зі свого боку народний депутат України Олександр Пономарьов нагадав, як у 2014 році місцева громада дуже активно об’єднала добровольців та всіх, хто готовий захищати рідне місто. Народний обранець підкреслив, що нині дуже важливо, аби всі дії проводились у координації з владою, військовими та правоохоронними органами.

Також Костянтин Бриль звернув увагу присутніх на необхідність створення проектів розвитку території та розробку перспективного плану на найближчі три роки. Першочерговими напрямками мають стати освіта і медицина, які дійсно важливі для людей. Очільник регіону зазначив, що всі важливі напрямки мають бути ретельно зважені, а обрані проекти мають бути обговорені з громадою і тільки після цього подані до облдержадміністрації.

Наприкінці зустрічі, за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм Костянтин Бриль вручив Почесну грамоту Кабінету Міністрів України в. о. директора КЗ «Бердянська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Галині Мєчовій.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок