Стан тротуарів - незадовільний. Заяви чиновників вкотре розійшлись з реальністю

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.12.2018 · 13:46 · переглядів - 1600

Стан пішохідних зон в нагірній частині міста, зокрема, на Азмолі, Скловолокно, бульварі Шевченко, в мікрорайоні Колонія - вкрай незадовільний. Реакція соцмереж на заяви чиновників підтверджують спостереження редакції.

Стан тротуарів - незадовільний. Заяви чиновників вкотре розійшлись з реальністю

Спілкуючись з чиновниками, інколи складається враження, що ти переносишься в антиутопічну країну Оруела, зображену в творі "1984", де 2+2 може бути скільки завгодно, але не 4. Час від часу аналогічні приклади можемо спостерігати і в Бердянську, коли чиновники і цілий ряд ЗМІ намагаються переконати нас в тому, що наше власне світосприйняття не вірне, правда лише в тому, що говорить влада. Ситуація зі станом тротуарів в перший день зими якраз і є одним з таких прикладів.

Поспілкувавшись з керівництвом міста та КП "Бердянськекотранс" ми перевірили, в якому стані перебувають тротуари в мікрорайонах. Азмол, вул. Європейська, Волонтерів, бульвар Шевченка, територія поблизу ринку Морозова, Колонія - тротуари на вказаних територіях не посипані. Люди змушені пересуватись по зеленій зоні. Частково посипані території поблизу магазинів та багатоквартирних будинків. Тобто ті ділянки, за які не відповідає влада.

Стан доріг на вказаних територіях - задовільний.

В центрі міста ситуація не виглядає настільки катастрофічною. Тут люди можуть пересуватись пiшохідним зонами, а не околицями тротуарів.

Спостереження редакції підтверджують і мешканці міста в соціальних мережах. Бердянців обурила заява чиновників про належне виконання своїх обов'язків.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок