Прокуратура встановлює організаторів незаконної газової заправки в Приморську

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
06.12.2018 · 11:32 · переглядів - 490

26.11.2018 виявлено та припинено діяльність двох незаконних мобільних автомобільних газових станцій, які здійснювали реалізацію газу у м. Приморськ

Прокуратура встановлює організаторів незаконної газової заправки в Приморську

За принципової позиції прокурорів Приморського відділу Бердянської місцевої прокуратури 26.11.2018 виявлено та припинено діяльність двох незаконних мобільних автомобільних газових станцій, які у порушення законодавства України здійснювали реалізацію газу у м. Приморськ та Приморському районі вздовж автомобільних доріг.

За вказаним фактом слідчим відділенням Приморського ВП Бердянського ВП ГУНП в Запорізької області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України.

Після проведення першочергових слідчих дій зазначені вище автогазозаправлі станції вилучено та у наступному ухвалою суду їх арештовано.

Під час досудового розслідування організовано слідчі дії направлені на встановлення осіб, які організували розміщення мобільних автомобільних газових станцій у м. Приморськ та Приморському районі.

Керівник Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області
старший радник юстиції

В.Рудий




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок