В Бердянську поліцейські вилучили зброю та боєприпаси

По матеріалам пресс-службы полиции
13.12.2018 · 14:18 · переглядів - 1013

Поліцейські в містах Запоріжжя, Бердянськ та Енергодар вилучили у трьох громадян гвинтівку, пістолет з ознаками переробки та набої. Вилучене направлено на експертизу.

В Бердянську поліцейські вилучили зброю та боєприпаси

12 грудня співробітники відділу превенції спільно зі слідчим Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук однієї з осель по вулиці Петровський шлях в місті Бердянськ.

Поліцейські виявили та вилучили у раніше незасудженого чоловіка 1973 року народження одноствольну мисливську гвинтівку «ТОЗ-16» та 3 набої калібру 5,6 мм.

Того ж дня дільничні офіцери поліції Енергодарського відділу поліції надійшло біля будинку по проспекту Будівельників в місті Енергодар виявили у місцевого мешканця 1974 року народження 23 набої різних калібрів.

А 11 грудня працівники Олександрівського відділення поліції біля будинку по вулиці Авангардній у чоловіка 1967 року народження виявили та  вилучили газовий пістолет «Шмайсер» з ознаками переробки.

Все вилучене направлено на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За всіма фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

З початку року запорізькими поліцейськими 274 особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів в сфері незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок