В Бердянську вилучили гранату та набої

По матеріалам пресс-службы полиции
18.12.2018 · 15:16 · переглядів - 710

Поліцейські Запорізької області вилучили в місті Бердянськ та Приазовському районі боєприпаси та димову шашку. Крім того, мешканець Приазовського району надавав своє помешкання для вживання наркотичних засобів. Відкриті кримінальні провадження.

В Бердянську вилучили гранату та набої

17 грудня дільничні офіцери поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області на території парку в місті Бердянськ виявили у чоловіка 1997 року народження боєприпас.

Працівниками Вибухотехнічного управління вилучено гранату «РГД-5» із запалом УЗРГМ.

А працівники водної поліції біля будинку по вулиці Молодогвардійській в місті Бердянськ у раніше засудженого місцевого мешканця 1986 року народження виявили близько 20 набоїв калібру 9 мм та димову шашку.

Того ж дня в селі Новокостянтинівка Приазовського району співробітники кримінальної поліції та слідчий Приазовського відділення поліції провели санкціонований обшук. За місцем мешкання чоловіка 1981 року народження поліцейські виявили та вилучили 18 набоїв різних калібрів, одну пулю та саморобний пристрій для куріння наркотичного засобу. Правоохоронцями також зафіксовано факт надання чоловіком свого помешкання для вживання наркотичних засобів.

Все вилучене направлено на експертизу до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Крім того, за фактом надання помешкання для вживання наркотичних засабів слідчим Приазовського відділення поліції відкрито ще одне кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок