Міський голова зустрівся з делегацією Програми “U-LEAD з Європою” з питань децентралізації

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.12.2018 · 17:07 · переглядів - 340

Сьогодні, 18 грудня, міський голова Володимир Чепурний зустрівся з делегацією Програми “U-LEAD з Європою”.

Міський голова зустрівся з делегацією Програми “U-LEAD з Європою” з питань децентралізації

До Бердянська з робочим візитом приїхали Аскат Ашурбеков, експерт з децентралізації Центру розвитку місцевого самоврядування, Андрій Хорват, заступник директора Програми “U-LEAD з Європою”, Астрід Коль, начальник відділу комунікацій та налагодження діалогу від Програми, Ярослав Перепадя, керівник Південно-Східного регіонального офісу Програми та Мар’яна Семенишин, радниця з децентралізації від Програми.

У ході зустрічі були обговорені питання інвестиційної привабливості міста та можливі напрямки співпраці з Європейськими програмами, реформа децентралізації у місті, як вона проходила (приєднання двох сільських рад, питання подальшого фінансування тощо), хід медичної та освітньої реформ, питання стратегічного розвитку міста тощо. На нараді в обговоренні зазначених питань взяли участь заступник міського голови Юлія Дойнова, керуючий справами виконкому Ольга Кочубей, старости приєднаних сільських територій Анатолій Кулага та Ольга Колодяжна.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» робить внесок у створення багаторівневої системи управління в Україні та допомагає стати системі управління прозорою, підзвітною та такою, що реагує на потреби громадян. Програма спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок