Новий обвал колектору. Прогноз відновлення водопостачання — роботи триватимуть до декількох днів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.02.2019 · 10:42 · переглядів - 10175

Ввечері 3-го лютого трапився новий обвал колектору, через що було відключено водопостачання в частині центру міста та в мікрорайонах Колонія, Слобідка, Коса. Прогноз ремонту стриманий — до декількох днів.

Новий обвал колектору. Прогноз відновлення водопостачання — роботи триватимуть до декількох днів

Офіційний сайт мерії наводить інформацію від керівника КП “Бердянськводоканал” Олександра Македонського.

Македонский Александр

- Стався витік стоків від місця аварії в сторону спорткомплексу, що свідчить про можливе подальше обвалення колектору. Наразі облаштовується тимчасова перекачка стоків з цієї ділянки. Ввечері було обмежено рух на проспекті Західному (підйом на гору), наразі рух автотраспорту відбувається по одній полосі проспекту, - йдеться в повідомленні.

За коментарем з приводу відновлення водопостачання ми звернулись до заступника міського голови Григорія Горячова.

Горячев Григорий

- Ми плануємо обійти всю аварійну ділянку — від КНС №5 до Азмолу. Монтаж займе до декількох днів — це попередня інформація. Наразі визначаємо графік підвезення води по мікрорайонах, де відсутнє водопостачання, - прокоментував Григорій Горячов.

Після запуску обхідного колектору, в центрі міста, в декількох місцях відбувся витік стоків. Ввечері неділі 3-го лютого, через новий обвал каналізаційного колектору було відімкнено водопостачання в районах Колонія, Макорти, Слобідка, Коса і частині Центру (від пр. Азовський до пр. Східний, від вул. Консульської до вул. Горького).




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок