В Бердянську продовжили карантин до понеділка

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.02.2019 · 15:26 · переглядів - 2895

На засіданні комісії з ТЕБ та НС ухвалено рішення продовжити карантин в дитячих освітніх закладах до понеділка. Стан захворюваності в місті комісія проаналізує в п’ятницю, 8-го лютого.

В Бердянську продовжили карантин до понеділка

За інформацією начальника відділу освіти Володимира Липсьского в школах №8 хворіють 23% дітей, в школі №13 – 23%, НВК №1 – 26%. Високий рівень захворюваності спостерігається і в міських школах.

Головний санітарний лікар міста Олександра Кікарош повідомила, що рівень захворюваності в Бердянську, в порівнянні з минулим тижнем, знизився на 14%. Однак, інкубаційний період витримано не до кінця, 7 днів спливають в середу. Тому доцільно продовжити карантин.

Головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Пулькіна підкреслила, що в середньому по місту рівень захворюваності знизився, однак серед дітей високий показник зберігається. За допомогою до лікарів з ОРВІ звернулось 354 бердянці – 149 з них діти.

Заслухавши пропозиції фахівців та оголошену статистику члени комісії з ТЕБ та НС вирішили продовжити карантин. Міський голова Володимир Чепурний додав, що у зв’язку з відсутністю водопостачання в окремих мікрорайонах міста, з завтрашнього дня частина дитячих садочків не працюватиме.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок