Володимир Чепурний не вбачає підстав для створення слідчої комісії з приводу аварії на колекторі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.02.2019 · 10:49 · переглядів - 3216

На апаратній нараді в мерії міський голова Володимир Чепурний заявив, що не вбачає підстав для створення слідчої комісії з визначення причин обвалу каналізаційного колектору

Володимир Чепурний не вбачає підстав для створення слідчої комісії з приводу аварії на колекторі

Мер міста підкреслив, що цим питанням займатимуться правоохоронні органи. На уточнююче запитання, про доцільність проведення обстежень поточної експлуатації та визначення стану труби балансоутримувачем, Володимир Чепурний заявив, що в подібній перевірці не вбачає доцільності.

Крім того, міський голова додав, що київські спеціалісти, які прибули на допомогу бердянським комунальникам, відзначили оперативність, з якою підготували майданчик для роботи місцеві фахівці.

З подачі громадського активіста Володимира Звягільського відбулась емоційна дискусія з приводу забезпечення містян питною водою в період відсутності водопостачання. За словами активіста, мерія мала забезпечити населення не технічною, а питною водою — це прописано в законодавстві. Допомогти в реалізації даних положень могли колонки з водою зі свердловин, які КП “Бердянськводоканал” ліквідувало.

Міський голова відзначив, що існувала проблема з переповненням каналізацій, а за умови роботи колонок, ця ситуація могла б призвести до екологічної катастрофи. Григорій Горячов додав, що зауваження про забезпечення питною водою не доцільні, оскільки проблем із водопостачанням в місті не було, були проблеми із водовідведенням. Емоційна дискусія завершилась рекомендацією мера Володимиру Звягільському звернутись з цим питанням до суду.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок