Бердянська поліція відкрила справу по аварії на колекторі

По матеріалам пресс-службы полиции
01.02.2019 · 13:26 · переглядів - 4777

У Бердянську за фактом службової недбалості, що призвело до масштабної аварії на колекторі, відкрито кримінальне провадження


В результаті масштабної аварії на магістральному каналізаційному колекторі в місті Бердянськ, більша частина міста залишилась без водопостачання. Поліцейськими під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області відкрито кримінальне провадження за фактом службової недбалості. 

27 січня на ділянці магістрального каналізаційного колектору, розташованого  на Мелітопольському шосе в місті Бердянськ, сталось руйнування труби колектору.

В результаті стало неможливим рух стоків з більшої частини Бердянська та, з метою запобігання витікання нечистот з каналізації, терміново були зупинені насосні станції. Таким чином було припинено подачу води в 6 мікрорайонів міста.

У зв’язку з чим, була призупинена діяльність деяких навчальних закладів та дитячих садочків.

Аби надати населенню допомогу, організовано підвоз технічної та питної води місцевим мешканцям. Техніку надають Національна гвардія, ДСНС в Запорізькій області, водоканал, підприємства, установи та приватні підприємці міста.   

Слідчим Бердянського відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

На даний час поліцейськими встановлюється коло осіб, які допустили масштабну аварію на каналізаційному колекторі. Слідчими проводиться ряд заходів задля всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження.

Триває досудове розслідування. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок