Об'єднані сили провели тренування на Азові

По матеріалам пресс-службы ООС
07.02.2019 · 08:49 · переглядів - 460

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв особисто перевірив готовність сил та засобів артилерійської, авіаційної та морської компоненти, що забезпечують контроль за акваторією Азовського моря в районі проведення Операції

Об'єднані сили провели тренування на Азові
Скриншот из видео

Визначені підрозділи були підняті за тривогою та приступили до виконання завдань. В комплексі тренування відпрацьовувалася взаємодія морського угруповання у складі кораблів Державної прикордонної служби та Військово-Морських Сил України. Їх дії прикривалися з повітря літаками та вертольотами Об’єднаних сил, засобами протиповітряної оборони та артилерією. Тренування відбулося в складних метеорологічних умовах та при обмеженій видимості.

Задачею кораблів ВМС України було відбиття нападу умовного противника, в той час як пара вертольотів Мі-24 та пара штурмовиків Су-25, здійснювали їх авіаційне прикриття та умовні атаки на морські цілі противника. Наведення авіації здійснювалося передовими авіанавідниками з катерів берегової охорони.

З усіма поставленими завданнями підрозділи впоралися успішно. Артилеристи, військові льотчики, військові моряки та моряки ДПСУ із завданням впоралися та отримали оцінку «готові до виконання завдань за призначенням».



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок