В Бердянську біля поштового відділення поліцейські вилучили близько 1,2 кілограми марихуани

По матеріалам пресс-службы полиции
07.02.2019 · 13:41 · переглядів - 3616

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим в місті Бердянськ вилучили у місцевого мешканця наркотичний засіб «марихуана», вартістю близько 100 тисяч гривень. Вилучене направлено на дослідження.


06 лютого працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області спільно зі слідчим біля одного з поштових відділень в місті Бердянськ затримали місцевого мешканця 1985 року народження.

У чоловіка поліцейські виявили та вилучили близько 1,2 кг наркотичної речовини у вигляді «шишок», у спресованому стані, попередньо встановлено «марихуана».

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Вартість вилученого наркотичного засобу близько 100 тисяч гривень.

В діях зловмисника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

З початку року запорізькими поліцейськими 67 особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, що працівники поліції викрили зловмисника, який займався розповсюдженням наркотичної речовини на території Шевченківського району Запоріжжя.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок